24.10.2011

strandjakken


Dette er strandjakken. Storebror syns den ligner på hav og sand og bølger, og har selv valgt knapper i perlemor, slik at også skjellene kom på plass. Bading i løvhauger er ellers det nærmeste denne jakken kommer noe som likner strandliv for tiden - vi holder oss helst i skogen nå som høsten er på sitt aller fineste.
Jakken er strikket etter mønster fra Garnstudio, men den er vel strengt tatt en variant av Elizabeth Zimmermanns Baby Surprise Jacket. Garnet er Drops Delight i en nydelig fargekombinasjon som går i sand og ulike nyanser av blå og brunlilla. Resultatet ble en luftig og lett jakke som ikke er altfor stor og tykk, og dermed veldig anvendelig både inne om vinteren og som en lettere jakke å ha ute når det er vår og sommer.

... og når man har klatret og rullet og sprunget og hoppet og hinket gjennom en hel formiddagstur er det godt å finne seg en dam å hvile ved og oppdage solen som lyser gjennom gyldne trekroner ...

3 kommentarer:

 1. Nydelig jakke, og jeg elsker garnvalget.
  Inspirerende bilder du tar. :)

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig med strikkelisa, både jakken, garnet og bildene i denne posten er helt fantastiske og veldig inspirerende. Og så artig at sønnen selv har engasjert seg sterkt i navnevalg og knapper på jakken sin. :-)

  SvarSlett
 3. Hei, så nydelige ting du lager - og så vakre bilder. Takk for besøk på min side.

  SvarSlett