14.02.2013

:: lerkedrømmer ::

Å som vi lengter etter vår og lerkesang!
Mens vi hutrer og venter fylles lillebrorgarderoben på med to nye vester -
 • Lark - dette er første gang jeg prøver meg på et Amimono - mønster, og det ferdige resultatet svarte helt til alle forventninger og drømmer jeg har spunnet rundt alle de nydelige modellene som er så lekkert presentert i Helga Isagers The Bird Collection og Finstickat. Jeg strikket på pinne nr 4 og laget vesten litt lenger i håp om at størrelse 3 år skulle passe til min gutt på snart 5, og det fungerte fint. Jeg likte veldig godt det rustikke preget over originalmodellen, og ønsket en vest som var ganske lik. Strikket den i 1 tråd naturbrun alpakka fra Pickles og 1 tråd lys tynn ull fra Holst, men strikker den gjerne igjen i originalgarnet.
 • Ruskevesten med rillestrikkede striper på langs blir antagelig neste mønster ut i min Ravelry-butikk. Det gjenstår bare å prøve ut hvordan den fungerer i en snart 5-årings hverdag, der flytende lava, romferder, lasersverd og forhistoriske dyr er viktige ingredienser. Klarer den testen, kommer det mer informasjon om modellen etterhvert.
Nyt vinteres siste vers!
   
 
 

19 kommentarer:

 1. Veldig fine vester! Larken er så langt jeg kan se ganske så lik originalen, så der traff du med garnvalget:) Håper ruskevesten klarer testen!!

  SvarSlett
 2. Nydelige vester i skjønne farger!

  SvarSlett
 3. Kjempefine vester, begge to!
  Nydelig Amimono, men Ruskevesten
  var jo bare helt nydelig også....
  Du er god! :O)
  Lykke til med mønsterlaging.
  Så fine bilder forresten.
  Nina

  SvarSlett
 4. Så fine vester! Gleder meg til mønsteret kommer 😄 ha en flott helg 😄

  SvarSlett
 5. Å, for noen fine vester!! Lerkevesten har jeg også lyst å strikke og den nye Ruskevesten var jo bare bedårende:-) Du er så flink med farger og mønster!

  SvarSlett
 6. Jeg koser meg sånn med å komme inn på bloggen og se de vakre bildene av strikkeplagg i fine omgivelser. Flotte vester, den ene har jeg visst oppskriften på i boka jeg kjøpte i sommer.

  Bruker du et spesielt billedredigeringsprogram for å sette flere bilder sammen? Blogger går ikke med på noe sånt frivillig hos meg. :)

  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Vibeke - jeg bruker picmonkey.com for å lage fotocollage, det er enkelt, kjapt og morsomt!

   Slett
 7. Herlighet for noen fine vester! God helg til deg:)

  SvarSlett
 8. Så fine vester! Dette kan du :) Strikket septemberjakken etter jeg vant mønster og kunne gjerne prøvd meg på flere av dine mønstre :D

  SvarSlett
 9. Kjempefine vester, fargene på ruskevesten var nydelige sammen. Heier på at det blir oppskrift ;-)

  SvarSlett
 10. Lekre vester! Takk for tips ang genseren, kanskje jeg må gi den en sjanse? Tror jeg må holde meg hjemme den dagen, for her snakker vi litt-i-grenseland-kort for min smak ;)

  SvarSlett
 11. Så flotte!
  Du imponerer meg hele tiden :)

  Nyt lørdagskvelden!

  SvarSlett
 12. Disse var jo såå skjønne!
  Har ingen små selv, men et lite søskenbarn på snart 1år, så er redd det må bli en del småstrikk på ho framover! Er jo så mye skjønt å strikke til små! :)

  SvarSlett
 13. Skikkelig fine vester! Fiiine farger sammen :-)

  SvarSlett
 14. Flotte vester. Likte særlig den første :)

  SvarSlett
 15. Knallfine vester, gleder meg til mønster jeg også! Lille gåsunge henger pent i skapet sammen med de andre ullplaggene til babyen, og jeg må nok fylle på med flere rarerusk-vester etterhvert.

  SvarSlett
 16. Å, snart har du oppskrifter til ein komplett veste-kolleksjon! Eg gler meg til du legg ut Ruskevesten i Raverly-butikken!

  Og Lerke-vesten min er allereie for liten til minsteguten, så kanskje eg får strikke éin til. Men vest med knappar heilt ned, slik som i Ruskevesten er også stas. Hm, no fekk eg ein idé til 17. mai-antrekket her i huset, om du legg ut oppskrifta før den tid!

  SvarSlett
 17. Hei, tusen takk for masse inspirasjon! Har strikket Spirevesten nå, ta gjerne en titt :)

  Ha en fin onsdag
  Gry-Anette

  SvarSlett