07.08.2013

::sensommerhilsen::

 
Det ble en lang flyttepause dette, dagene bare seilte av sted, fulle av saltvann, solskinn og slaraffenliv. Men nå er jeg her, klar for ullens høysesong, og gleder meg til å dele den med dere!
 
Jeg har i grunnen ingen ferdige verk å vise dere ennå, for med meg i sommer har jeg hatt et tynt og tidkrevende strikketøy, nemlig Lemon av Helga Isager. Det har gått svært så langsomt framover med tynt garn på pinner nr 3, men det ser ut til å bli et fint lite plagg til sensommerbruk. Snart, snart skal trådene festes mens jeg funderer over hva som skal bli neste prosjekt fra den nydelige boka Finstickat av Helga Isager.
 
Har du prøvd noen av Isager-oppskriftene, og har du en favoritt? Fortell gjerne!
 
Sensommerhilsen fra meg! 

9 kommentarer:

 1. Det ser lækkert ud. Fra Finstickat vil jeg især anbefale Buttercup, som jeg strikkede i vinter, og Daffodil, som jeg har strikket engang for længe siden i en forkert farve, men gerne snart vil strikke igen i versionen fra Finstickat. Jeg har jo efterhånden været igennem en del Isager-modeller ;)

  SvarSlett
 2. Og Camomille og Raven og Lark... :D

  SvarSlett
 3. Åhh, gleder meg til å se det ferdige resultatet. Høres ut som om du virkelig har kost deg i sommer. Jeg har strikket Lark i to tråder silkeull fra Nøstebarn, likte oppskriften kjempegodt.

  SvarSlett
 4. Nydelig! Har boka og mange planer, men til nå har det bare blitt Lark og camomille.

  Favoritten hos isager er ennå Viften, den bruker jeg ofte.

  SvarSlett
 5. Så koselig med nytt innlegg fra deg:-)Alltid like god stemning i dine ord og bilder!

  Helga Isager lager altså så mye fint! Har forhåndsbestilt Finstrikket (Finstickat på norsk) som kommer i september. Blir spennende å se din Lemon:-)

  SvarSlett
 6. Oi... denne så farlig fin ut!! Gleder meg til å se alt! :)

  SvarSlett
 7. Jeg tror kanskje jeg må skaffe meg den boken, jeg... Nydelige bilder, gleder meg til å se den helt ferdige versjonen av Lemon.

  SvarSlett
 8. Den eneste oppskriften jeg har prøvd meg på av henne er et skjerf som hun kalte Cherry. Tror det var en gratiskoppskrift i et dansk ukeblad. Det strikkes med dobbelt alpakka (Du store Alpakka)og det holder seg utrolig bra.
  Hun har utrolig mange fine oppskrifter.

  Gleder meg til å se genseren ferdig.

  SvarSlett
 9. Jeg har hatt dilla på Isageroppskrifter en god stund! Det er god form på plaggene og så lærer jeg ofte noe nytt! Det er jo ekstra gøy når man har strikket i mange år! Det er jo så fin effekt med maskene som ligger i toppen du strikker(men det tar tid...)Jeg har to favorittplagg som jeg bruker mye: Viften og Honey. Til barn har jeg strikket flere utgaver av Poppy genser og Crocus jakke. Nå har jeg akkurat begynt på Pigeon, men jeg strikker den som jakke. Jeg klarte ikke å vente til Finstickat kom på norsk, så jeg har den svenske utgaven! Utrolig vakker bok.

  SvarSlett