01.10.2013

:: lemon ::

Sånn - endelig - min Lemon er ferdig, dampet, sammensydd og omsider fotografert i den gryende høsten. Det er et flott mønster som tar sin tid å strikke, men har mange fine detaljer. Jeg strikket den i størrelse M, men hadde nok kunnet nøye meg med den minste størrelsen. Jeg brukte nøyaktig det samme garnet som forslås i oppskriften, Isager Spinni i farge 10s, som er en fin melert lys blåfarge. Jeg har allerede satt i gang med flere prosjekt fra den nydelige Finstickat-boken, og innimellom produseres årets ulne tilbehør; tøfler, sokker, votter og luer. Fint med høst, altså!

9 kommentarer:

 1. Nydelig! Liker de enkle linjene, og de fine detaljene til Isager. Vakker farge!

  SvarSlett
 2. Virkelig nydelig, og fargen er så vakker til deg.

  SvarSlett
 3. Så nydelig! Slike tynne ullplagg er alltid de som blir mest brukt:-)

  Fikk Finstrikket (på norsk) i posten i går og nå drømmer jeg meg bort i de nydelige bildene. Blir garantert noe på pinnene derfra snart.

  SvarSlett
 4. Ah, eg sit akkurat med Finstickat-boka framfor meg! Eg visste ikkje at boka no også finst på norsk! No lurer eg på om klarer å lage ein jente-versjon av Snowdrop-kjolen (... som også er avbilda på framsida). Korleis er Spinni å strikke med åleine? Blir det ikkje ujamt og hardt? På fotoet ditt ser Lemon så mjukt og glatt ut! Gler meg til å sjå fleire prosjekt frå boka! Eg strikkar berre oppi hovudet akkurat no ...

  SvarSlett
 5. Veldig fin Lemon! Kledelig farge var det også.

  SvarSlett
 6. Så fin! :) Morsomt med ego strikk!Ha en fin dag :)

  SvarSlett