14.02.2012

my valentineSånn rent tilfeldig har det blitt sånn at vi har befunnet oss på cafe på Valentin-dagen. I år var vi til og med på samme cafe som vi var på i fjor, og de hadde akkurat de samme Valentine-bakverkene overstrødd med sukkerhjerter i rødt og rosa. Det ble hjerter til de små og sjokolade til de store. Solen laget varme striper over bordet og mot den grå betongveggen så jeg hvordan den etterhvert så velbrukte lillebrorjakken fikk nytt liv med nytt, gult tilbehør.

By coincidence, we have begun to find ourselves in cafes on Valentines Day. This year we even went to the same cafe we went to last year, and they even had the same Valentine-cake, sprinkled with red and pink sugarhearts. We went for hearts for the little ones, and heavy chocolate for the older. The sun made warm stripes over our table and I saw how the well-worn little brother cardigan got new life with the new, yellow neckwarmer.

Happy Valentines Day!

1 kommentar:

  1. Ja, god Valentindag! Eg lever i håpet om at du deler oppskrifta på jakka i løpet av året...? Eg likar så godt litt struktur i einsfarga strikk. Ser ut som jakka har god passform også!

    SvarSlett