29.05.2012

sommerliv

 
De første ordentlige sommerdagene kom som en mild liten overraskelse i slutten av mai, med salte bad, sommerblomster, såpebobler, måltider i det fri og skumringsstrikk på verandaen. Jeg jobber med å bli ferdig med en Cobblestone i herrestørrelse, som er det siste prosjektet som skal bli ferdig før jeg går i gang med den lyse, lette sommerstrikken. En arm og en bol igjen, så er det sommer - også i strikkekurven!

6 kommentarer:

 1. Hm... Med nysnø liggende på verandaen min vurderte jeg å bare liste meg stille ut av denne posten. Landet vårt er virkelig delt i to for tida. Kos dere med sommeren, det ser herlig ut!

  SvarSlett
 2. Så flotte og sommerlige bilder :) Håper virkelig at solen og varmen kommer tilbake, for nå synes eg at det har begynt å bli for kaldt igjen! Ha en flott kveld videre.

  SvarSlett
 3. å, den gleder jeg meg til å se, har så lyst til å strikke Cobblestone!!
  Lykke til med avslutningen av den!
  Så fine bilder du tar! :O)

  SvarSlett
 4. Så fine og stemningsfulle bilder! Ser ut til at dere nyter sommerdagene til det fulle:)

  SvarSlett
 5. Takk for kommentar på bloggen min! Må bare få si at jeg ble inspirert av din blogg til å begynne å blogge! Syns nemlig du har en så fin og personlig blogg med nydelige bilder - uten å bli privat og utleverende:)

  SvarSlett
 6. Det ser ut som dere har hatt herlige dager! Det er viktig å utnytte sommeren når den kommer. :) På tide med sommerstrikk ja, jeg pleier egentlig ikke å være så flink til det. Det pleier fortsatt å gå i ull, det er bare den tynnere sorten og gjerne tynne sjal. :)

  SvarSlett