03.09.2012

hei september !

 
 
 
 
Endelig er den her - min favorittmåned over alle!
Hei September - grønnkålsupper og bjørnebærdesserter, skogturer og strikkejakker, utelek og skattefunn, bokstabler og mild sol!
Jeg har tatt fram mine fineste jakkemønstre, for i september er det jakkestrikking som gjelder hos meg. Humlejakken blir først ut, - i kveld festets de siste trådene mens solen går ned bak byen et sted og luften er klar og bare akkurat passe kald.
På bildene: Guttelek i Lille Livstykke - vester. Lillebrors kan du lese om her, Storebrors er ny - strikket i Rasmillas Yndlingsgarn i gresshoppefarge og pyntet med en enkel, mørk treknapp.
Har du en favorittstrikkejakkeoppskrift? Fortell gjerne - jeg samler!
Ønsker alle mine lesere en fin september!

 

9 kommentarer:

 1. Så herlig farge på vesten!
  Du inspirerer veldig til å strikke via bloggen din - mye fint!

  SvarSlett
 2. Så fin! Alltid så hyggelig å stikke innom deg, du har så fine bilder!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder - eg har også to små som elskar å leike med dyr. Spelar ingen rolle om dei naturleg høyrer til i same biotop, nei, her kan ein familie godt bestå av løvemamma, dinosaurpappa og hjortekalv.

  Eg har ikkje strikka ordentlig på mange år, men har endelig funne tilbake til pinnegleda og er i ferd med å utvide vintergarderoben til ungane. Nøstebarngenser er nett lagt opp til minstemann. Men eg siklar litt på denne jakka til meg sjølv, hvis eg vågar: http://www.ravelry.com/patterns/library/killybegs-2

  SvarSlett
 4. Så fine og stemningsfulle bilder:-) Velkommen høst!

  Fine vester på guttene. Det mønsteret er så fint! Fikk også lyst til å strikke nye vester til mine gutter. Ble skikkelig inspirert her:-)

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se Humlejakken ferdig :) Enig med de andre, utrolig fine bilder!

  SvarSlett
 6. Så fine vester du har strikket! Ja, jeg liker og godt september på grunn av de fine fargene, og også fordi september og høst for meg er strikketid. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Så fint at jeg fant bloggen din! Nydelige bilder :-) Nå fikk jeg også lyst til å strikke vest...
  Ha en fortsatt fin septembersøndag.

  SvarSlett
 8. Så fin vest, og så koselige bilder!
  Velkommen september. Jeg er enig, september er en god måned med masse innekos, deilig utevær og tid for å finne fram ulla, og ikke minst masse fine farger! :)

  SvarSlett
 9. De vestene var kjempe fin! Takk for inspirasjon, legger vestene inn på listen over neste strikkeprosjekt :)

  SvarSlett