29.11.2012

:: dagens heldiggris! ::

I formiddag var det trekning i rareruskbloggens første konkurranse!
 
Vinneren ble trukket på tradisjonelt vis - hver av de 58 inspirerende damene som var med i konkurransen fikk en lapp hver. Lapp nummer 3 ble trukket ut, og den som hadde kommentert på kommentarfeltets tredjeplass var Stine som står bak den fine bloggen Strikke Hikke! Gratulerer Stine, en garnpakke til Septemberjakken vil bli sendt til deg!
 
Og til dere alle sammen må jeg bare si - du verden for en fantastisk respons! Jeg har fått utrolig mange nye tanker og ideer av alle de engasjerte kommentarene dere har delt - TUSEN TAKK alle sammen!
 

6 kommentarer:

 1. Gratulerer :-) uflaks for meg som kommenterte på innlegget til rare rusk for 10 minutter siden uten å vite at trekningen allerede var foretatt..ja ja, bedre flaks en annen gang....

  SvarSlett
  Svar
  1. Beklager uflaksen, Kristin, du må ha kommentert akkurat da jeg holdt på å skrive innlegget! Det blir flere konkurranser!

   Slett
  2. Jepp, får lære meg til å svare første gangen jeg ser innlegget he he, tusen takk for mange inspirerende stunder, skal sjekke ut et mulig kjøp av oppskriften din i stedet jeg:-)Du lever vil ikke av luft og kjærlighet du heller og bør jo ha litt tilbake for innsatsen når du lager flotte mønstre. Ha en riktig flott adventstid. Klem fra Kristin

   Slett
 2. Gratulerer til den heldige vinnaren!

  SvarSlett
 3. Hurra for vinneren!
  Og hurra for oss andre som får kjøpt oppskriften på nett, jeg har nettopp årna meg det kjempefine mønsteret!! Supert at du deler!! :) :)
  Gleder meg til å plukke ut noe i PT2s enorme fargeutvalg!!
  Ha en finfin førjulstid!!
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 4. Åååå... Det er så gøy å komme inn hit og lese. Du lager alltid så fine innlegg. Jeg har vært ute av bloggverdenen en god stund, men gjette så glad jeg ble da jeg så at du har laget mønster til den jakken. Jeg skal ile inn og kjøpe med en gang. God adventsøndag til deg!

  SvarSlett