19.10.2012

ull-konklusjon

Her er hele haugen av barneklær i ull. Det var faktisk ganske lærerikt å ta et skikkelig overblikk over hva vi har, og det påvirker nok litt i planleggingen og prioriteringen av nye strikkeplagg framover. For eksempel er det såpass tydelig at guttene ikke kommer til å fryse i vinter, at jeg trygt kan satse på noen plagg til meg selv. Ja, jeg er faktisk allerede godt i gang! Det tok sin tid å fotografere de to ullgarderobene, og når jeg var ferdig møtte jeg disse to monstrene i døra, og med dem vil jeg ønske alle mine lesere en riktig GOD HELG og si tusen takk for mange fine og inspirerende kommentarer!
 

5 kommentarer:

 1. Wow! Den som ändå hade såna högar av ulltröjor ich koftor och västar!

  SvarSlett
 2. Fantastisk konklusjon og to fine, skumle typer! :) Riktig god helg!

  SvarSlett
 3. Så herlige bunker av ulltøy, tror jammen jeg skulle tatt en sånn konklusjon selv.
  Jeg sluttet å strikke kjoler til snuppa da jeg fant ut at hun hadde 15 hjemmestrikka.

  SvarSlett
 4. Sånne hauger har vi også. Og her i huset er det stort sett ett eller to favorittplagg som blir brukt, resten ligger i skuffen til det blir for lite.

  Veldig smart å strikke til deg selv nå, synes jeg. De guttene dine kommer nok ikke til å fryse uansett.

  God søndag!

  SvarSlett
 5. ååååh så flott, får skikkelig go'følelse når eg ser slike bunker :o) Som kommentert lenger oppe har vi og i søkk og kav, men det er bare en eller to som blir skikkelig brukt....men eg kan i allefall lage bunker av de, om ikkje anna! :o) Så delikate farger på Holstgarnet, trur eg må inn og bestille litt. Har ikkje prosjekt til det endå, men berre å bestille nok så en har når en finner nåke ;o) Veldig mykje fint her ellers og, lagt deg til som følger så eg får med meg resten og :o) God helg!

  SvarSlett